Chakratanssi

Chakratanssi on parantava liikeharjoitus. Siinä liikutaan ja tanssitaan sponttaanisti eri chakroja erityisesti resonoivan musiikin tahdissa. Tanssin ja liikkeen on tarkoituksena on parantaa koko energiasysteemiä ja auttaa ilmentämään meidän jokaisen omaa sielua ja palauttaa meidät syvempään yhteyteen oman itsemme kanssa. Chakratanssi on niin sanotusti musiikkia sielulle.

Chakratanssin sydän/avain on musiikissa. Meillä jokaisella on 7 päächakraa eli energian pääkanavaa, mitä pitkin energia virtaa, näin keho, mieli ja sielu voivat sulautua yhdeksi. Voit löytää huikean kokemuksen siitä että olet tullut ”kotiin.”

Kurssilla käydään läpi jokainen chakra erikseen. Kaikki chakrat värähtelevät eritaajuuksilla ja niiden avaamiseen hyödynnetään ihanasti eri taajuuksilla värähtelevää musiikkia ja tehdään myös meditaatio-harjoituksia.

Ensimmäisellä tasolla Chakratanssissa voi löytää ilontäytteisen kokemuksen ja vahvistuksen siitä kuka todella on. Avaamme itsestämme luovuuden ja mielikuvituksen, mikä auttaa meitä löytämään todellisen itsemme.

Syvemmälle tasolle mentäessä se on myös hoitava ja tasapainottava, kun hyppäämme ja heittäydymme musiikin vietäväksi. Me tanssimme tunteita sisältä päin ulos tietoisuuteen, löydämme ja herätämme itsestämme kehoomme jämähtäneet tunteet. Avaamme itsemme sielulliselle tasolle, korkeammalle kuin osaamme edes kuvitella.

Chakratanssi ohjaukseen on hyvä varata 5 – 6 tuntia aikaa. Päivän voi varata muihinkin tiloihin kuin Kukkaismäkeen. Hinta määräytyy osallistujien määrän mukaan. Pyydä tarjous