Varaukset ja lisätiedot
puh. 040 527 8230 - Helena Pirinen

Energiahoito

Mitä on energiahoito ja mihin se auttaa?

Energiahoidoissa tavoite on sama kuin itämaisessa lääketieteessä. Hoidossa pyritään avaamaan ja harmonisoimaan kehon oma energiakierto, jotta keho pääsee parantamaan itse itsensä. Energiahoito ei ole lääketieteen korvike, vaan yksi puuttuva pala siihen yhtälöön, josta ihmisen hyvinvointi koostuu.

Intuitiivinen energiahoito on syvempi tapa lähestyä erilaisten ongelmien ja haasteiden hoitamisessa.

Hoito auttaa purkamaan tunnelukkoja, uskomuksia ja erilaisia käyttäytymismalleja, jotka ovat kehittyneet meihin matkanvarrella erilaisten kokemusten ja traumojen kautta mahdollisesti jo lapsuudesta lähtien.

Kaikenlainen kehossa tapahtuva oireilu kuten väsymys ja kivut vaikuttavat myös energiatasolla jolloin energiatason hoitaminen auttaa ja helpottaa fyysistäkin oloa. Ei ole väliä kuinka kauan olemme ongelmien kanssa kamppailleet, aina on mahdollisuus muutokseen. Voimme joka hetki tehdä toisenlaisia valintoja ja päästää irti menneestä ja vanhasta. Kaikissa meissä on valtavat voimavarat ja joskus tarvitsemme niiden avaamista ja vahvistamista.

Hoito tapahtuu hoitopöydällä, niin että hoidettavalla on kevyt vaatetus päällä. Keskustelun ja rentoutuksen kautta hoidettava johdatellaan läsnäoloon vastaanottamaan hoitoa. Hoitajana tunnen puhdistettavat tukoskohdat käsissäni. Kauttani kanavoituu hoidettavalle energiaa, erilaista tietoa ja mahdollisia työkaluja ongelman ratkaisemiseksi.

Lämpimästi tervetuloa energiahoitoon.

Hinta 50 euroa ( sis. alvn) kesto 1 h.