Sauna

Villa Graniitin tunnelmallinen saunatila tarjoaa saunahetken 10 –20 henkilön ryhmille. Sauna ja muut tilat on remontoitu jyhkeään kivinavettaan. Puulämmitteisen saunan hemmottelevista löylyistä voi kerralla nauttia 15 henkilöä, suihkuja on käytettävissä 4 kappaletta.

Saunomisen yhteyteen voi varata hetken tietoiseen läsnäoloon ja mielikuvaharjoituksen, naurujoogaa tai yrttijalkakylvyn.

Saunailta

Saunatilan ja saunatuvan voi varata omaan tilaisuuteen. Tilaan voi tuoda myös omat ruoat tai tilata meidän kautta. Käytettävissä on myös minikeittiö.

Kysy tarjous ryhmällesi.


Rentoutumisen sauna

Tervetulomalja toivottaa osallistujat tervetulleeksi.

Puulämmitteisen saunan leppeissä löylyissä voit hemmotella itseäsi ja rauhoittua. Saunan yhteydessä tehdään ohjatusti yrttijalkakylvyt. Opastetaan miten ja mitä yrttejä voi käyttää jalkakylpyihin ja kokokylpyihin.

Saunomisen jälkeen rentoudutaan Syketilassa, missä tehdään opastetusti rentoutusharjoitus joko istuen tai patjojen päällä lattialla. Harjoitus kestää puolituntia.

Anna aikaa itsellesi.

Hinta: 30 € / henkilö (sis.alvn)

Sisältää saunajuoman.


Hunajasauna

Hunajasaunassa rentoudutaan ja unohdetaan arki. Ensin peseydytään yrttisaippualla ja lauteille otetaan mukaan mukillinen hunajaa, missä on karkeaa suolaa hyppysellinen mukana. Nautitaan puulämmitteisen saunan lempeistä löylyistä ja välillä tullaan taukotilaan hengähtämään lakanaan kietoutuneena.

Saunahunaja kuorii ihon pintasolukkoa, parantaa verenkiertoa ja kirkastaa ihoa. Myös kipeytyneitä lihaksia on hyvä hieroa hunajasaunassa. Nauti hunajasaunasta kiireettömästi, se rentouttaa, rauhoittaa ja tuo kokonaisvaltaisen hyvän olon. Kerralla hunajasaunaan voi tulla 6- 12 henkilöä.

Hintaan kuuluu: ohjaus, hunajat, pesuaineet, pyyhkeet, lakanat ja saunajuoma.

Hinta: 40 € / henkilö.


Voimasauna

Tervetulomalja toivottaa osallistujat tervetulleiksi.

Alkuun sukelletaan etsimään iloa, naurua ja luovaa liikettä. Minkä jälkeen johdatellaan itsemme rentoutumiseen, hyvää oloon ja voimaantumiseen. (kesto noin tunti)

Ohjatun ohjelman jälkeen siirrytään puusaunan leppeisiin löylyihin.

Hinta: 35 € / henkilö (sis.alvn)

Sisältää saunajuoman.


Turvesauna

Ihmisen on hyvä välillä pysähtyä. Turvesaunan lempeässä lämmössä arkihössötyksen tikittävä tahti hiljenee. On rentouttavaa kuunnella puusaunan kiukaalta kihahtavaa lempeää löylyä. Ensin pestään yrttisaippualla pois maailman turuilta tarttunut lika. Saunaan otetaan mukaan kupillinen mustaa turvetta mitä levitetään paksulti iholle. Turve lääkitsee mieltä ja kehoa. On lupa nauttia rennosta ja rauhallisesta olosta.

Turvesaunaan mahtuu 15 henkilöä kerrallaan rentoutumaan.

Hintaan kuuluu: ohjaus, saunaturve, pesuaineet, pyyhkeet sekä saunajuoma.

Hinta: 40 € /henkilö