Suomi English

Kukkaismäki

Voit järjestää juhlia, häitä, muistotilaisuuksia, saunailtoja, asiakastilaisuuksia, kokouksia, hyvän olon päiviä, polttareita, majoittua ja nauttia maittavasta ruoasta. Lue lisää palvelut osiolta.

Sijaintimme Keski-Suomessa, 6 km Himoksesta, 47 kilometriä Jyväskylästä tekee Kukkaismäestä ihanteellisen paikan kokoontua viettämään juhlaa tai arkea eripuolilta Suomea.

Kukkaismäessä on vanhaan kivinavettaan kunnostettu upeat ravintola-, kokous- ja edustussaunatilat

#

Maatilan ympäristö ja historia

Kukkaismäen historiallinen pihapiiri on perua jo 1800 -luvun puolelta, jolloin tilan päärakennus valmistui, se on säilyttänyt vanhan arvokkaan maatilamiljöönsä.

Tila on erotettu Koljosesta vuonna 1771, mutta tilat yhdistyivät jälleen 1846. Iso-Koljonen on ollut saman suvun hallussa vuodesta 1845.

Lue lisää

#

Saunatoiminta

Sauna rentouttaa päivän aherruksen jälkeen niin ajatustyöstä väsyneet aivot kuin ulkoilusta ja toiminnasta jännittyneet lihaksetkin. Käytettävissä on 2 saunaa.Toinen Ravintolan toisessa päädyssä ja toinen Päijänteen rannassa.

Lue lisää

#

Yritystilaisuus, häät tai perhejuhla

Kukkaismäki tarjoaa viihtyisän ja rauhallisen ympäristön maalaismaisemassa. Sijaintimme keskellä Suomea, lähellä Jyväskylää ja Himosta mahdollistaa juhlien järjestämisen kauempaakin saapuville juhlijoille.

Järjestämme erilaiset tapahtumat ja juhlat toiveidenne mukaisesti. Kivitaskun upea sali ja avara pihapiiri tekevät juhlistasi onnistuneet ja mieleen painuvat.

Lue lisää

#

Hyvän olon hetket

Tervetuloa viettämään rentouttavaa päivää Kukkaismäkeen. Joskus on lupa rauhoittua ja hemmotella itseään rauhallisessa miljöössä, ulkoilla, rentoutua ja nauttia herkullisesta lähiruoasta.

Lue lisää